Homestyling


Mr Willow stylar din bostad så att den blir lättsåld och attraktiv inför visning och försäljning. Nyckeln till en bra affär till önskat pris är att förmedla rätt känsla – en stilsäker helhet där alla detaljer samverkar i harmoni. Homestyling handlar om kunskap om målgruppen, kreativa lösningar och en känsla för färg och form. Därför rensar vi bort, flyttar om och inreder trendmedvetet för att skapa luft, rymd och känsla.
Planering och offerering

Vi kommer hem till dig för ett första möte, dokumentation och fotografering. Därefter gör vi en behovsanalys av bostaden och återkommer strax med en offert. Efter godkännande av offert fastställer vi tillsammans med mäklaren projektets omfång, arbetsbeskrivning och tidsplan.


Styling foto

Vi stylar bostaden inför fotot och arbetar sedan tillsammans med fotografen under fotograferingen för att säkerställa att bildmaterialet förmedlar den rätta känslan.

Styling visning

På visningsdagen kommer vi till bostaden och ställer i ordning stylingen, fyller på med nya snittblommor samt lägger slutfinichen inför visningen. När du som kund är nöjd med försäljningen töms bostaden, dock står stylingen som längst fyra veckor från första stylingtillfället om inget annat avtalats.


Ministyling

fr 4500 kr (70-100 kr/kvm)

Vi kompletterar bostaden med passande inredningsdetaljer och ser över helheten med möbler samt belysning. Detta för att skapa den rätta känslan och slutfinishen inför fotografering och visning. Vi tar med enstaka inredningsdetaljer och textilier samt färska snittblommor.

Homestyling

fr 295 kr/kvm

Vi utgår från befintlig inredning och bestämmer i samråd med dig som kund vad som ska behållas och vad som ska plockas bort. Vi kompletterar därefter med allt ifrån enstaka möbler till mer omfattande hyra av möblemang. Tillsammans med textilier, belysning, mattor, tavlor, inredningsdetaljer, växter och snittblommor skapar vi en helhet och visar upp bostadens fulla potential.

Homestaging

fr 395 kr/kvm

Vi erbjuder komplett staging som anpassas efter bostadens målgrupp. Vi inreder bostaden från grunden och skapar en miljö där köparen kan visualisera sig själv i. Den tomma bostaden stylas upp med komplett möblemang, textilier, belysning, mattor, inredningsdetaljer, växter och snittblommor.

Stylingkonsultation

Pris 1900 kr

Gemensam genomgång av bostaden, rum för rum. Vi lämnar material med inspiration, tips och råd om hur du maximerar och stylar din bostad inför kommande försäljning. Därefter återkommer vi med en åtgärdslista samt eventuellt med en inköpslista för din bostads interiör.

Styling företag

Pris enligt offert.

Vi inreder miljöer för visningshus, mässor och event. Kontakta oss för ett första möte.

*observera att priset på staging och styling kan variera utifrån bostadens behov.


Har du frågor eller är intresserad av att boka homestyling?
Välkommen att kontakta oss eller besöka vår butik.

Tel: 019-14 10 00
Mail: info@mrwillow.se


Making spaces beautiful