Vill du besöka oss? Du hittar vår fina butik på Bredgatan 4 i Örebro. Välkommen!

Bröllop

Vår Flowershop

Vi på Mr Willow älskar blommor.
I vår Flowershop finns alltid säsongens finaste snittblommor och du väljer själv om du vill plocka ihop din egen bukett eller om du vill få hjälp av vår florist.

HAPPY WEEKEND BUKETTER

För dig som har bråttom eller inte har möjlighet att komma in i vår Flower Shop, finns vår Swish & Grab precis utanför Mr Willow. Varje vecka finns det färdiga buketter i olika prisklasser och utföranden. Välj din bukett, swisha betalningen, vattenpacka blommorna och du är klar. 

Du kan även beställa och betala våra Happy Weekend-buketter direkt i vår webshop. Blommorna är då redo att hämtas när du kommer förbi. Har du inte tid eller möjlighet att ta dig till oss kan vi självklart leverera blommorna till dörren. 

Bröllop

Med många års erfarenhet hjälper vi till att få er stora dag att blomstra. Vi bokar alltid in en bröllopskonsultation där vi i lugn och ro kan prata om just era drömmar och visioner. På en konsultation går vi genom tema, färger, önskemål på blommor och stil. Ni ska känna er trygga med att vi förstår exakt hur ert drömbröllop ser ut.
Efter konsultationen skickar vi en personlig offert där ni ser er beställning. Från konsultationen fram till ert bröllop håller vi regelbunden kontakt och stämmer av eventuella ändringar eller tillägg. Alla bröllop är unika för oss. Därför är blommorna vi beställer hem enbart köpta för er, i precis rätt tid för att dom ska vara perfekt utslagna på er stora dag. Vi arbetar med leverantörer och odlare med god kvalitet på sina blommor. I den mån vi kan arbetar vi också med lokala odlare i trakterna kring Örebro.
Förutom blommor och dekorationer erbjuder Mr Willow även hjälp med porslin, dukning, ljus och dekor till bröllopet.
För de större bröllopen erbjuder vi såklart även setup och leverans. Vi levererar och ställer i ordning alla blommor och dekorationer i god tid innan vigsel. Allt för att ni som brudpar ska kunna slappna av och få en så magisk dag som möjligt. Våra florister har stor erfarenhet av bröllopsarbeten. Alltifrån det lilla enkla i trädgården till det stora och pampiga herrgårdsbröllopet.

Vill du veta mer ? Kontakta oss nedan

Föregående bild
Nästa bild
Varukorg